Sälja bilen nu

Ska du sälja bilen? Då har du kommit rätt. Vi är experter på att handla in bilen snabbt. Till oss kommer man om man vill sälja bilen oavsett skick.

Sälja bilen oavsett skick!

Vi betalar direkt

Tänk inte på bilens skick. Vi köper den oavsett defekter eller ålder. Självklart köper vi bilar i hela Sverige. Detta gör oss till en trygg partner inom fordonsköp.

l

100 %

Du läste rätt. 100% kundgaranti. Ballotas är en rekommenderad firma med högt anseende! Ett seriöst och tryggt alternativ för dig som inte brukar sälja bilar. Ballotas gör bilförsäljningen smidig!

Sälja bilen oavsett skick!

Bilar vi köper

– Alla bilmodeller oavsett årsmodell
– Bilar som ej passerat bilbesiktning
– Trasiga och defekta bilar
– Motorhaveri & dyra fel
​- Krockad & skadad bil
​- Även nyare begagnade bilar

Alltid hos Ballotas

– Bilvärdering direkt
– Ägarbyte & köpeavtal ordnar vi
– Du får betalt direkt
– Bilen köps i befintligt skick
​- Sälj bilen samma dag
​- Vi åker ut dit bilen står
– Tryggt & säkert

Börja här - Prisförslag inom 10 minuter! Vi är snabbast på inköp!

* Indikerar obligatoriska fält

Frågor och svar

Hur går bilförsäljningen till?

Skicka in en gratis förfrågan eller ring oss på 072-030 38 50. Om din bil är aktuell för oss att köpa in så får du ett prisförslag inom 10 minuter. Godtar du vårt prisförslag så bokar vi in en visning, vi åker ut dit bilen står. Vi köper bilen på plats, betalar direkt och ordnar med registrering och ägarbyte. Självklart får du ett kvitto på bilköpet. Vi köper bilen som den står och ordnar transport av bilen. Känn dig trygg – vi hjälper dig steg-för-steg genom hela affären.

Hur betalar ni?

Du får betalt för din bil omgående. Vi anpassar oss efter dig och dina önskemål gällande betalningsalternativ. Vi erbjuder SWISH betalning, kontant och direkt banköverföring om du har Swedbank bank.

Vilka bilar köper ni in?
Vi köper bättre, nyare begagnade bilar, entusiastbilar, veteranbilar, äldre bilar, taxibilar, defekta och trasiga bilar, krockskadade bilar och fordon som inte startar av okänd anledning!
Vart finns ni?

Ballotas köper bilar över hela landet. Vi utgår från Stockholm. Tack vare goda logistiklösningar så kan vi köpa och hämta bilar över hela landet. Vi erbjuder distansköp vilket innebär att vi kan köpa din bil direkt via telefon!