KundService

Kontakta oss alla dagar 07.00-22.00

Företaget

Ballotas ( Enskildbolag )

Vid köp/affär
Betalningsalternativ:
– Direkt banköverföring
– SWISH
– Internetbank

Plats

Skärholmen
Stockholm

Telefonnumer

072-030 38 50

Epost

info@ballotas.se

Öppettider

Öppet alla dagar

Gilla oss på socialamedierna

Facebook
Instagram

Skicka meddelande

Vill du sälja bilen nu?

Gör en trygg affär och kom i kontakt med oss redan idag. Vi köper bilar varje dag – i hela landet. Malmö, Helsingborg, Göteborg, Stockholm, Jönköping, Örebro, Enköping, Strängnäs, Västerås, Luleå, Umeå, Boden och Ö-Vik.

Frågor och svar

Hur går bilförsäljningen till?

Skicka in en gratis förfrågan eller ring oss på 072-030 38 50. Om din bil är aktuell för oss att köpa in så får du ett prisförslag inom 10 minuter. Godtar du vårt prisförslag så bokar vi in en visning, vi åker ut dit bilen står. Vi köper bilen på plats, betalar direkt och ordnar med registrering och ägarbyte. Självklart får du ett kvitto på bilköpet. Vi köper bilen som den står och ordnar transport av bilen. Känn dig trygg – vi hjälper dig steg-för-steg genom hela affären.

Hur betalar ni?

Du får betalt för din bil omgående. Vi anpassar oss efter dig och dina önskemål gällande betalningsalternativ. Vi erbjuder SWISH betalning, kontant och direkt banköverföring om du har Swedbank bank.

Vilka bilar köper ni in?
Vi köper bättre, nyare begagnade bilar, entusiastbilar, veteranbilar, äldre bilar, taxibilar, defekta och trasiga bilar, krockskadade bilar och fordon som inte startar av okänd anledning!
Vart finns ni?

Ballotas köper bilar över hela landet. Vi utgår från Stockholm. Tack vare goda logistiklösningar så kan vi köpa och hämta bilar över hela landet. Vi erbjuder distansköp vilket innebär att vi kan köpa din bil direkt via telefon!